Broscoiul din povestea unei femei

Fiecare dintre noi, bărbații, am fost la un moment dat broscoiul din povestea unei femei. Chiar dacă acum, în acest moment, totul s-a dovedit a fi mers foarte bine între voi, v-ați potrivit și vă înțelegeți de minune iar ea se pare că te iubește și este foarte fericită lângă tine, nu înseamnă că ea te-a privit din primul moment ca pe un prinț!

Categoric NU! Dacă devii prinț sau rămâi broscoi, depinde doar de ea, atât! Tu chiar nu poți face nimic în acest sens!

Nu, nu toți bărbații sunt porci, dar categoric da, toți bărbații sunt broscoi! 😆 Pe măsură ce vă cunoașteți tot mai bine, vă apropiați și ea ajunge să îți cunoască mai bine calitățile și defectele, atunci poate decide dacă face sau nu transformarea la prinț.

Pentru a înțelege mai bine partea asta cu defectele și calitățile, îți recomand să citești și articolul “Defectele de calitate ale unui bărbat”

BROSCOI VERSUS PRINȚ

“Broscoiul” este acel tip de bărbat care nu corespunde tipologiei de bărbat al unei anume femei. “Prințul” din viziunea fiecărei femei în parte arată altfel, se comportă altfel. Vorbește altfel și are un alt fel de caracter.

Se deduce astfel că acela care nu se încadrează acelei viziuni a ei despre “prinț”, intră la categoria “broscoi”! 😆

Nu trebuie să te mire așadar dacă, indiferent cât de băiat bun ai fi fost tu, cât de mult ai fi iubit și oferit sau câte compromisuri și sacrificii ai fi făcut din dragoste pentru ea, ai rămas într-un final…tot broscoi! Pentru că toate acestea le vezi “de bine” doar tu, pentru ea nu ai totuși acele elemente constitutive ale “calității de prinț”.

Știu, sună ciudat, dar nu e de mirare atâta timp cât femeia însăși este ciudată! 😁

Eee, partea bună e aceea că tocmai ceea ce te face în ochii ei un broscoi, poate fi exact același lucru care în ochii unei alte femei te transformă în prinț!

Apropo, aici găsești toate cărțile mele, publicate până acum!