Când cititorii îți dau aripi

Nu este nimic care să îți poată da mai multă încredere în tine, ca autor, decât să simți că mesajul transmis de tine atinge inimi. Că în această lume mai există oameni care rezonează cu tine, cu “strigătul” tău interior, oameni care par a simți la fel ca tine. Oameni care au nu doar capacitatea, ci și dorința de a te “descifra”, de a extrage din (de multe ori) “învălmășeala” ta de cuvinte, adevăratele zăcăminte. Oameni care, citindu-te, fie se descoperă pe ei înșiși, fie, într-un fel sau altul, se ajută sau chiar se vindecă. Chiar este un sentiment înălțător, acesta!

Am citit în versurile lui Silviu o multitudine de sentimente. Vorbește despre tot, pictează efectiv în versuri. Vorbește despre culoare, vorbește despre iubire, vorbește despre sentimentele din jurul nostru, vorbește despre oameni. Are o foarte mare varietate în poezie.Monica

Am spus în prima frază, “să simți”, și nu am spus-o întâmplător. Aș fi putut spune “să vezi” sau “să auzi”. În cazul Monicăi, chiar am experimentat acest lucru și îi sunt recunoscător pentru cuvintele de apreciere la adresa scrierilor mele.

Mi-am permis să extrag din clipul video postat de Monica pe YouTUBE, fragmentul în care face referire la mine și la volumele mele de poezii. Poți urmări filmul, unde vorbește despre cărțile citite de ea recent, în integralitate, aici

Despre Cătălina, am mai vorbit și i-am mai mulțumit. O fac din nou, cu aceeași sinceritate și plăcere.

Două cititoare împătimite, două iubitoare de cărți, care au avut cuvinte de apreciere la adresa versurilor mele, care au rezonat cu mesajul transmis de mine. Mulțumesc!

Prietena mea, Cristina Olteanu, îmi spunea recent: “Mă bucur că scrii în continuare și o faci cu atâta pasiune. Mă bucur că ai atâția cititori buni, pentru că este foarte important să ai cititori buni.”

Volumele mele de poezii sunt disponibile AICI