Colecționar de amintiri

Mi-a plăcut mereu să fiu un colecționar de amintiri. De clipe.

Este o vorbă care mie unuia îmi place foarte mult : UNELE LUCRURI SUNT PENTRU TOTDEAUNA.

LA PESCUIT DE CLIPE

Când am fost într-unul dintre anii trecuți la mare cu fetița mea, am stabilit amândoi într-o seară ca într-una dintre diminețile următoare să ne trezim devreme și să mergem pe plajă, să vedem răsăritul soarelui.

Am pus alarma să sune la ora 5 dimineața încă din acea seară. Când însă telefonul a început să strige “Deșteptarea”, ne-am îndemnat reciproc să amânăm cu o zi această experiență.

După 24 de ore însă, rolurile s-au inversat. Noi am fost cei care, împreună, am învins dulcele somn al dimineții, ne-am înarmat cu camera foto și am pornit spre faleză.

Era puțin după ora 5 dimineața și știam de la domnul Google că soarele se va ivi de dincolo de orizontul mării la ora 5:36.

Colectionar de amintiri
Răsărit de soare pe malul mării, Neptun, 2016

“Tati, uite!”, a strigat fetița entuziasmată când, de dincolo de orizontul înroșit deja de ceva vreme, mingea de foc a început încet-încet să se ridice.

Am făcut câteva fotografii de acolo, de sus, după care am coborât și am mers împreună pe plajă, la marginea mării. Pentru a privi mai de aproape și a capta alte imagini pe camera foto, care să rămână pentru totdeauna.

AMINTIRI CARE RĂMÂN

Dincolo de fotografii însă, știu că am colecționat amintiri pentru fetița mea. Știu că am sădit în inimioara ei ceva ce cu siguranță va rămâne pentru totdeauna.

Când poate, peste ani, un băiat îi va sta alături pe malul mării, privind împreunâ răsăritul soarelui,  știu sigur că măcar fugar, fetița mea își va aminti că tăticul ei a fost primul bărbat alături de care a trăit această experiență.

 

Cea mai frumoasă moștenire pe care o putem lăsa copiilor noștri, sunt amintirile fericite.

Colectionar de amintiri
Cu fetița mea pe malul mării

Fii un colecționar de amintiri pentru copilul tău. Oferă-i amintiri, motive ca peste ani, să-și amintească cu dragoste de tine.

Mă găsești și pe FACEBOOK.