Defectele de calitate ale unui bărbat

Dragă femeie, dacă un bărbat nu este pe placul tău, nu înseamnă că este ceva în neregulă cu el sau că este lipsit de calități. Înseamnă doar că sunteți diferiți. Caractere diferite, viziuni diferite.

A nu găsi de exemplu într-un anume bărbat acele calități sau caracteristici pe care tu ca femeie le vezi definitorii pentru prototipul bărbatului din mintea ta, nu îl face pe acesta, să zicem, “bolnav”.

Nu, este doar diferit, altfel. Acel “diferit” care poate pentru o altă femeie reprezintă de fapt ceea ce caută într-un bărbat, nu ceea ce evită, ca în cazul tău.

“Calitățile” pe care le cauți tu într-un bărbat, pot fi foarte bine “defectele” pe care o altă femeie încearcă să le evite.

Toate acestea, firește, perfect valabile și în sens opus. “Defectele” pe care tu le-ai găsit într-un bărbat, pot foarte bine reprezenta exact ceea ce o altă femeie tânjește să găsească la el.

Valorile lui personale sau principiile după care se ghidează în viață, pot foarte bine să nu corespundă cu ale tale. Asta nu îl face pe acel bărbat un “ciudat” sau un “bolnav”. Pentru că, la fel, pot fi exact ceea ce o altă femeie caută într-un bărbat.

Și cred că până la urmă, tocmai asta ne dă farmec vieții, unicitatea. Chiar și varietatea.

Și posibilitatea de a da, destul de ușor la schimb, “defecte” contra “calități”. Sau invers.

Mă găsești și pe facebook