Despre mine

Silviu - Despre mine

Salutare! Sunt Silviu, părinte full-time în viața de zi cu zi, blogger și poet noaptea 😆, iar acesta este site-ul meu. Locuiesc in București, am doi copii minunați și o cățelușă beagle pe nume Sasha.

Cred că cea mai dificilă parte este să te autocaracterizezi! Ce aș putea să spun despre mine?

Îmi plac o multime de lucruri, asa că e dificil sa le spun pe toate. Îmi place să citesc și aș putea foarte ușor să argumentez cu zeci de motive de ce am această pasiune. Dragostea mea pentru cărți dăinuiește din copilărie, îmi plăcea atât de mult să citesc, încât cea mai grea pedeapsă pe care o puteam primi de la părinți era să mi se ia cartea pe care o citeam atunci.

Și în prezent îmi plac mai mult cărțile decât oamenii. Mă simt în siguranță în lumea lor, a cărților, mă relaxează, îmi dezvoltă imaginația și mă ajută să fiu mai creativ. Îmi oferă acea liniște sufletească. Cititul este un refugiu al minții.

Iubesc muzica bună și îmi place în mod special muzica veche. Cred că se observă cu ochiul liber diferența dintre muzica nouă și cea veche; pe când cea dintâi pare a fi făcută doar pentru bani și topuri, cea din urmă, muzica veche, era creată pentru suflet, pentru cel care o ascultă și pentru exteriorizarea sau exprimarea unor sentimente sau trăiri.

Îmi place viața si îmi place s-o traiesc din plin, fără regrete(totul se întâmpla cu un motiv). Gândesc că viața nu se numără in zile, săptămâni, luni sau ani. Viața se numără in clipe. Momente in care atunci când ți se pare ca e prea greu, inchizi ochii și te transpui acolo, sunt refugiul tău…

Așa că prefer să nu mă gândesc câți ani am adunat în spate, ci câte clipe am strâns pana acum. Ca să pot ști nu cât am trait până acum, ci DACĂ am trait până acum. Îmi place să mă numesc colecționar de amintiri și de clipe și îmi place să știu că am oferit amintiri.

Sunt un om realist dar îmi place sa mă distrez. Îmi place sa fiu putin mai “nebun” uneori, dar la fel de bine mă pot bucura de o zi relaxanta si liniștită. Îmi place când uneori îmi spune fetița că sunt mai copilăros decât ea.

Iubesc fotografia, animalele și natura. Îmi place să călătoresc, să cunosc locuri și oameni noi.

Integritatea, onestitatea si respectul sunt valorile dupa care ma ghidez si pe care ma astept sa le gasesc si în ceilalti. Îmi place sa fiu lânga familie iar copiii reprezinta totul pentru mine.

DESPRE ACEST SITE

Acest site l-am creat pentru a împărți cu voi câteva dintre clipele pe care eu le-am adunat de-a lungul vieții, clipe care în totalitatea lor formează într-un final povestea vieții mele.

Sunt frânturi din viața mea, pe care le-am colecționat și le-am așezat într-un album păstrat pe un raft al sufletului meu.

Multe dintre trăirile mele, indiferent de ce natură ar fi acestea, le-am exprimat în versuri, pentru că așa am simțit atunci. Altele dintre ele, le povestesc nostalgic sau sub o formă haioasă.

Sunt momente din viața mea de zi cu zi, sunt clipe din mine…

Poezie - Sunt doar eu

Chiar de sunt văzut la fel
Ca un oricare alt el,
Știu ca odat’ voi fi privit,
De-o femeie…diferit…

Nu sunt poate frumușel,
Și nici cu mușchii la el,
Dar in mine acea EA,
Va vedea…altceva…

Nu-mi editez pozele
Să atrag privirile,
Însă poate, zic și eu,
Am ceva numai al meu…

Dar chiar dacă sunt banal
Și-s ciudat ca sunt normal,
Sunt doar eu și-s fericit,
Că de toți sunt diferit!


CONTACT ¦ FACEBOOK ¦ INSTAGRAM ¦ YOUTUBE

error: Continut protejat !!