“Dobitocenii” în UK

Întâiul dintre dobitoceni” a înfruntat valurile Canalului Mânecii și a debarcat hotărât pe țărmurile britanice, într-o îndrăzneață misiune de ROMEXIT și de readucere în atenție a vechilor obiceiuri mioritice, poate uitate de cei plecați departe de glia strămoșească. Acelora dintre voi care vă aflați pe pământ britanic și vreți să puneți mâna pe carte și să stați la taifas cu Gâsconian Damnatu, șeful Poliției Comunale din localitatea Dobitoacele, vă recomand să o comandați accesând acest link.

COMANDĂ ÎN UK

📚 **”Întâiul dintre dobitoceni: Comuna te vrea prost” – O Satiră Genială asupra Absurdităților Umane și a Puterii Abuzive**

📚Bine ai venit într-o lume unde bunul-simț se duce pe apa sâmbetei, iar autoritatea șefului este un fel de complot împotriva rațiunii! “Întâiul dintre dobitoceni – Comuna te vrea prost” nu este doar o carte, ci un răspuns inteligent și amuzant la absurditățile umane care pot apărea într-un cadru instituțional.

👮‍♂️ **Despre Carte**:
Povestea te transportă în lumea absurdă a unei poliții comunale în care un șef intolerant, obraznic și incult face legea. Autorul, cu umor și ironie nemaipomenite, expune mizeriile sistemului și aduce în prim-plan personaje care se luptă să facă față tiraniei șefului. Cartea se abate de la narațiunea tradițională și se concentrează pe personaje uluitoare, supuse tiraniei șefului, dar care se luptă să păstreze o fărâmă de rațiune într-o lume nebună.

🤣 **Ce vei descoperi în această explozie de satiră**:
– Situații absurde și râsete garantate
– Un șef atotștiutor al cărui comportament absurd te va face să râzi și să te crucești în același timp
– Personaje umane și vulnerabile, ciudat de amuzante
– O expunere a prostiei, intoleranței și a efectelor distructive asupra oamenilor

📜 **Detalii tehnice**:
– **Titlu**: Întâiul dintre dobitoceni – Comuna te vrea prost
– **Autor**: Silviu Bacuiani
– **Gen**: Pamflet, satiră
– **Stare**: Carte nouă, gata să dezvăluie absurditatea umană
– **Număr de pagini**: 310 pagini de râs și reflectare

COMANDĂ ÎN ROMÂNIA

Această carte nu numai că te va face să râzi cu poftă, dar te va face să te întrebi cât de aproape este realitatea de această ficțiune amuzantă. Este o oglindă a societății noastre și a puterii abuzive, dar în același timp, o bucurie de lectură pe care nu o poți lăsa din mână. Cumpără-ți exemplarul astăzi și pregătește-te să explorezi absurditatea umană în toată splendoarea sa!

Comandă în UK
Comandă în România
Recenzii GoodReads

Râsul este garantat! 😂📚🔍