Dragostea unui câine

Un câine când te iubește, chiar te iubește! Dragostea unui câine e medicament curat, îți alină pur și simplu suferința cu lăbuța!

Am avea atât de multe de învățat de la ei…

Îmi amintesc, nu cred că voi uita vreodată acel episod, o seară în care, fiind noi doi certați, eu am preferat să dorm singur pe canapea, jos în sufragerie.

Tasha, care era învățată să doarmă sus in dormitor, unde se băga în pat, sub pătură la picioarele noastre, nu a mai mers acolo, după ea. A preferat să ramână și să doarmă jos, lângă canapeaua unde mă culcasem eu 😊

Deși am o cățelușă de la ea, îmi lipseste foarte mult și deși sunt un iubitor de animale, nu am avut cu niciun alt prieten necuvântator o relație de afecțiune atât de strânsă… 🐶🐶

Cu o altă ocazie, eram cam supărat și stăteam bosumflat în colțul meu, pierdut printre gânduri.

Prima ființă care m-a “citit” și a venit la mine să mă împace și să mă scoată din starea aia a fost Tasha, care și-a luat jucăria favorită, s-a proptit fix în fața mea și parcă îmi spunea “Las-o dracu’ de supărare, treci încoace să ne jucăm!”

Beagle

Dragostea unui câine este întotdeauna sinceră, dezinteresată și foarte ușor de câștigat.

Privirea câinelui meu este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste care mi-a fost făcută vreodată. Aş putea să adaug şi sinceră, dar ar deveni un pleonasm, un câine nu poate exprima altceva decât ce simte.

Juliana Mallart

Am citit aici un articol foarte frumos pe această temă, ți-l recomand și ție!