Fata din visul meu

Azi-noapte, nu mai stiu la ce ora, la boxa conectată prin bluetooth la youtube, se auzea, aproape în surdină, o melodie a lui Mark Ashley. O melodie a noastră, care ne amintea de noi și de când eu o numeam “fata din vis”…

Pe masa de sticlă din fața noastră, stăteau aruncate câteva flori din hârtie, pe care le făcuserăm împreună cu puțin timp înainte.

fata din visul meu

IMAGINEA EI…

La finalul unui râset al ei, îi prind chipul în mâini și o întorc spre mine, cu privirea pierdută în ochii aceia mari, care acum, datorită zambetului larg si timid care i se desena pe fata, se îngustau parca si se micșorau pe masura ce încerca să lase, pierdută, capul în jos.

Parca o vad…avea o esarfa în jurul gatului, de care am prins-o si am tras-o încet mai aproape de mine. Era acolo, atât de aproape de mine, femeia care ma făcuse sa imi pierd mintile datorită felului ei unic de a fi, femeia care îmi ridica aproape instant moralul…si ce am in pantaloni.

DORINȚA

O doream cu ardoare…trup și suflet…si simțeam în tremurul mâinii ei firave aceeasi dorință…

Si ca o uvertura romantică si erotică, am început să o sărut pe gat, geamătul ei facându-mă să mă ridic și să îmi lipesc buzele de ale ei, coborând iarăși spre gât și încetișor, apoi, spre sânii ei superbi…

Sânii aceia dulci și fermi pe care i-am sărutat așa cum sărută un om apa pe care o gaseste dupa 3 zile de mers prin nimicnicia unui deșert.

Îi mângâiam trupul cu grija, atent fiind sa nu omit din grabă vreun centimetru de piele…

Îi plăcea…imi transmitea asta prin gemetele ei ce se pierdeau în noapte…

Ridic capul si o intreb șoptit: “Peste tot pui?”, iar ea raspunde pierdută, în timp ce tot trupul ii fremata, “Peste tot pui…”

Îi cobor încet între picioare, între coapse, acolo unde se afla centrul de comanda al plăcerilor vinovate…

Ea tremura de placere si….

FATA DIN VIS

Cine esti si ce vrei, spune-mi drept, mai spune-mi ca nu sunt un prost ca te-astept…“, se aude soneria telefonului de pe masa din bucătărie. Oh God, nu acum…

Insistenta telefonului ma face sa sar de sub patura si sa fug la el. Raspund.

“Băi Bacule, în pana mea, iar nu te-ai trezit? Iar întârzii si îți faci dracului probleme…”

Privesc spre pat, în spatele meu. Pătura era încă acolo. Ea nu. 🙄🙄


* Povestea unui vis al meu din urmă cu aproape doi ani. În vis cu fata din vis.

* Credit foto freepik