Fata din visul meu

Azi-noapte, nu mai ştiu la ce oră, la boxa conectată prin bluetooth la Youtube, se auzea, aproape în surdină, o melodie a lui Mark Ashley. O melodie a noastră, care ne amintea de noi și de când eu o numeam “fata din vis”…

Pe masa de sticlă din fața noastră, stăteau aruncate câteva flori din hârtie, pe care le făcusem împreună, cu puțin timp înainte.

fata din visul meu

IMAGINEA EI…

La finalul unui râset al ei, i-am prins chipul în mâini și am întors-o spre mine, cu privirea pierdută în ochii aceia mari care, datorită zâmbetului larg și timid care i se desena pe față, se îngustau și se micșorau pe măsură ce încerca să lase, pierdută, capul în jos.

Parcă o văd… avea o eșarfă în jurul gâtului, de care am prins-o și am tras-o, încet, spre mine. Era acolo, atât de aproape de mine, femeia care mă făcuse să îmi pierd mințile, datorită felului ei unic de a fi, femeia care îmi ridica, aproape instant, moralul… și ce aveam în pantaloni.

DORINȚA

O doream cu ardoare… trup și suflet… si simțeam, în tremurul mâinii ei firave, aceeasi dorință…

Și, ca o uvertură romantică și erotică, am început să o sărut pe gât, geamătul ei făcându-mă să mă ridic și să îmi lipesc buzele de ale ei, coborând iarăși spre gât și, încetișor, apoi, spre sânii ei superbi…

Sânii aceia dulci și fermi pe care i-am sărutat așa cum sărută un om apa pe care o gaseste după 3 zile de mers prin nimicnicia unui deșert.

Comandă acum Zeița Pasiunii

Îi mângâiam trupul cu grijă, atent fiind să nu omit, din grabă, vreun centimetru de piele…

Îi plăcea… îmi transmitea asta prin gemetele ei ce se pierdeau în noapte…

Am ridicat capul și am întrebat-o, șoptit: “Peste tot, pui?”, iar ea a răspuns, pierdută, în timp ce tot trupul ii fremăta: “Peste tot, pui…”

I-am coborât încet între picioare, între coapse, acolo unde se afla centrul de comandă al plăcerilor vinovate…

Ea tremura de plăcere și….

FATA DIN VIS

“Cine esti și ce vrei, spune-mi drept, mai spune-mi că nu sunt un prost că te-aștept…”, s-a auzit soneria telefonului de pe masa din bucătărie. Oh God, nu acum…

Insistența telefonului m-a făcut să sar de sub pătură și să fug la el. Am răspuns.

“Băi Bacule, în pana mea, iar nu te-ai trezit? Iar întârzii și îți faci, dracului, probleme…”

Am privit spre pat, în spatele meu. Pătura era, încă, acolo. Ea, nu. 🙄🙄

* Povestea unui vis al meu din urmă cu aproape doi ani. În vis cu fata din vis, femeia care mi-a inspirat scrierea unui volum de poezii în care versurile sunt acoperite de “păcatul” dorinței și al poftelor ce mi-au fost injectate în vene de ea. Comandă cartea aici.

* Credit foto freepik