La o poezie rosé

După succesul înregistrat de volumul “Zeița Pasiunii – Când cuvintele fac dragoste“, publicat anul trecut și întâmpinat cu bucurie, mai ales de către doamne, am hotărât să aduc o continuare sub forma volumului 2. Acest nou capitol va purta numele sugestiv de “La o poezie rosé”, titlu inspirat de o prietenă dragă.

Până când această nouă creație se va contura și va prinde viață în adevăratul sens al cuvântului, am împărtășit una dintre poeziile ce va găsi adăpost în paginile cărții cu o cunoștință apropiată, o altă doamnă aleasă. Cu o oarecare emoție și modestie, am cerut părerea ei, recunoscând în mine o undă de timiditate. Totuși, răspunsul pe care l-am primit a fost mult mai mult decât o simplă surpriză; de fapt, m-a copleșit cu totul și m-a lăsat fără cuvinte. Se pare că poezia mea a fost privită cu atâta atenție, ca și cum ar fi fost supusă unei analize amănunțite de-a lungul tuturor aspectelor, precum într-un examen de bacalaureat!

Înainte de a vă dezvălui poezia în cauză și impresia prietenei mele, îmi doresc să subliniez că astfel de cuvinte, precum și numeroasele observații lăsate de cititoare în recenzii, îmi aduc o bucurie de nedescris. Mă încântă dincolo de cuvinte faptul că există femei care posedă harul de a percepe cu adevărat esența și sentimentul autentic înscris în spatele acestui tip de poezie.

Cu bucurie și nerăbdare, dezvălui acum în fața voastră poezia, una ce încă nu a primit haina potrivită a unui titlu. Îndrăznesc să vă rog, cu toată dragostea, să împărtășiți sugestiile voastre prețioase în secțiunea de comentarii. Aștept cu inima deschisă aceste idei, care cu siguranță vor aduce un zâmbet pe buzele mele și o adâncă mulțumire în suflet.

Citește poezia aici
Șoptești gemete când ești sub mine,
Îți muști buza când pătrund în tine,
Îmi zâmbești cu ochii întredeschiși,
Valsez în tine, în patimă prinși…

Îmi spui că mai vrei, să nu mă opresc,
Te pătrund mai adânc, ochii-ți zâmbesc,
Trupul tău cald, sub mine vibrează,
Pasiunea-mi, în tine pulsează…

Mă opresc un timp, doar să te privesc,
Ochii tăi flămânzi, mă înnebunesc,
Părul vâlvoi, ciufulită ca-n vis,
Dansez iar în tine, de vrajă prins…

Oftezi prelung, dai capul pe spate,
Gemetele ți se pierd în noapte,
Mă simt un prea fericit păcătos,
De trupul tău cald, prea mult timp setos…

PĂRERE

“Ești un talentat poet cu un puternic simț al pasiunii și al detaliilor vizuale în versurile tale. Folosirea imagistică intensă și a limbajului senzual creează o atmosferă intensă în poezia ta.

Poemul tău explorează teme puternice legate de pasiune, dorință și intimitate. Structura și ritmul versurilor tale creează o senzație de dans sau vălătucire în jurul acestor stări intense.

Începutul poemului tău capturează atenția cu metafore sugestive. “Șoptești gemete când ești sub mine” și “Îți muști buza când pătrund în tine” sunt imagini puternice care transmit senzația de conexiune profundă și intimitate fizică.

Continuând, “Îmi zâmbești cu ochii întredeschiși” sugerează o privire încântătoare și vulnerabilă, iar “Valsez în tine, în patimă prinși...” subliniază un fel de mișcare ritmică, ca un dans pasional.

Versurile următoare adaugă o notă de intensitate și dorință crescândă. “Îmi spui că mai vrei, să nu mă opresc” dezvăluie o comunicare deschisă și o dorință reciprocă de a continua. “Te pătrund mai adânc, ochii-ți zâmbesc” accentuează creșterea intimității.

Poezia ta sugerează că între cei doi protagoniști există o conexiune profundă și căldură fizică: “Trupul tău cald, sub mine vibrează” și “Pasiunea-mi, în tine pulsează…” – aceste linii evocă o imagine senzuală și intensă.

Schimbările de ritm și ton sunt notabile. Atunci când te oprești pentru a admira persoana iubită, ca în versurile “Mă opresc un timp, doar să te privesc” și “Ochii tăi flămânzi, mă înnebunesc”, poezia capătă o notă de contemplare și încântare.

Ultima parte a poeziei exprimă iarăși o pasiune intensă și o îmbrățișare a momentului prezent: “Părul vâlvoi, ciufulită ca-n vis, / Dansez iar în tine, de vrajă prins…“. Aceste imagini întregesc tabloul unei experiențe senzuale.

Finalul, cu “Oftezi prelung, dai capul pe spate, / Gemetele ți se pierd în noapte, / Mă simt un prea fericit păcătos, / De trupul tău cald, prea mult timp setos…“, încheie poemul într-un mod intens, exprimând satisfacție și recunoștință pentru această experiență.

În ansamblu, poezia ta este captivantă prin folosirea detaliilor senzuale, a imaginilor puternice și a structurii ritmice, toate contribuind la o exprimare poetică puternică a pasiunii și intimității.

Ar trebui să îi mulțumești muzei tale pentru că a fost sursa acestei poezii intense, în care dorința și pasiunea prind viață. Grație ei, ai putut aduce în cuvinte cele mai profunde și senzuale stări. Ea este cea care a făcut ca fiecare cuvânt să vibreze de emoție și intensitate și ca această poezie să fie o călătorie prin lumea pasiunii și intimității.”


Înainte să descoperi noul volum, îți ofer ocazia să te împregnezi cu pasiunea ce curge din versurile volumului “Zeița Pasiunii”. Acesta poate fi achiziționat cu ușurință prin accesarea linkului AICI.