O femeie mișto

Un bărbat nu se va simți niciodată atras cu adevărat de o femeie care nu știe să se respecte pe ea însăși. Nu va fi niciodată cucerit de o femeie care nu știe să își aprecieze ea însăși valoarea de femeie.

Pentru că a fi o femeie cu adevărat, chiar este o virtute, o valoare pe care nu toate persoanele de sex feminin o dețin. Pentru că da, în opinia mea chiar există femei și persoane de sex feminin.

Și cred că acest lucru nu îl înțeleg cele mai multe dintre femei. Nu cucerești un bărbat cu poze cu țâțe pe dinafară sau cu cele în care lași să ți se vadă, subtil, lenjeria intimă. Nu cucerești un bărbat hlizindu-te entuziasmată la glumele sau apropourile lui sexuale pe internet.

Nu, chiar nu îl cucerești. Cel mult îl întărâți, îi instigi acel impuls animalic de a te avea poate o dată. Bine, hai, las de la mine, nu o dată, de două-trei ori. Ca să nu spui că sunt rău.

Dar nu îl cucerești. Un bărbat va fi întotdeauna cucerit de o femeie cu stimă de sine, de o femeie care se respectă și își cunoaște valoarea.


Cea mai mișto dintre femei este
Cea care nu a fost a tuturor,
Cea care știe să se respecte
Și nu se oferă oricui ușor!

Cea mai atrăgătoare dintre femei este
Cea care se dezbracă doar în dormitor,
Doar în fața bărbatului pe care-l iubește,
Chiar de ar fi ținta dorinței tuturor!


Citește aici despre cele patru volume de poezii publicate până acum