Oferă clipe, fă-te de neuitat!

Oferă clipe celor pe care îi iubești. Nici nu știi cât de mult vor conta la un moment dat!

MELANCOLIA UNOR CLIPE

“Nu am crezut că voi mai putea simți vreodată atâta fericire”, mi-a spus ea ridicând capul de pe pieptul meu, privindu-mă fix in ochi și creionând un zâmbet atât de minunat pe chip.

Continua să mă privească iar eu continuam să fiu tăcut. O priveam în ochi, zâmbind la rândul meu și mă jucam cu mâna prin părul ei. Știam că orice aș fi spus, ar fi fost gol și fără sens…

Este un sentiment aparte să știi că poți face pe cineva să simtă așa ceva și cred câ tocmai de aceea nu am putut spune nimic atunci.

CLIPE DINCOLO DE TIMP

Ne-am intâlnit recent, intâmplător, pe stradă. Niciunul dintre noi nu era singur. Ne-am salutat doar și ne-am zâmbit, deși am fost, pentru câteva momente, față în față.

Pe seară, am primit un sms de la ea. “Uneori, mi-e dor de ce m-ai făcut să simt și să trăiesc cândva“.

Nu i-am raspuns. La fel ca atunci, cândva, și acum știam că orice aș fi spus ar fi fost gol și fără sens. Îmi place doar să știu că avem niște clipe comune, de care ne amintim amândoi cu drag.

Nu toate persoanele sunt menite a ne fi iubite/iubiți sau să rămână pentru totdeauna în viețile noastre. Important este însă ce lăsăm în urma noastră dacă suntem nevoiți, dintr-un motiv sau altul, să plecăm.

După cum am mai spus, viața nu se măsoară în ani, ci in clipe. Colecționează și oferă clipe și amintiri.

Fă-te de neuitat!

Mulțumesc Corneliu Pavel pentru melodie!