Poezie – Când mă gândesc la tine

Amintirile nu mi le poate lua nimeni. Nici măcar ea. Pentru că ele sunt făcute pentru a fi trăite, nu uitate…

Trăiești anumite clipe în viață pe care le vei purta mereu cu tine. Ți se spun uneori unele vorbe, pe care le vei păstra în suflet și la fel, le vei purta mereu cu tine.

Această poezie mi-a fost inspirată de amintirea unei discuții purtate cu ea, de vorbele ei adresate mie, pe care le-am așezat pe raftul acela din sufletul meu, unde am strânse clipe. Clipe din mine.

DISCUȚIA

EU : “Hei, știu că mă eviți și promit că mă voi ține departe de acum! Vreau doar să îți mulțumesc pentru tot ce m-ai făcut să simt și să trăiesc, nu aș fi crezut vreodată că aș mai fi capabil de asemenea trăiri și sentimente! Indiferent de orice, mă bucur foarte mult că s-a întâmplat, oricât de greu mi-a fost uneori, a fost ceva ce nu poate fi descris! Mulțumesc! Sunt mândru că am avut șansa să iubesc o femeie ca tine și sunt și mai mândru că o femeie ca tine m-a iubit! Mulțumesc pentru povestea și visul meu! Ai grijă de tine, promit că nu te voi mai deranja!”

EA : “Hei, Silviu…chiar nu te evit, încerc să mă țin tare. “Sunt mândru că am avut șansa să iubesc o femeie ca tine si sunt si mai mândru că o femeie ca tine m-a iubit!” ❤️ Nuu…Silviu, eu sunt mândră! Când mă gândesc la tine, simt o fericire interioară(mă surprind zâmbind uneori) …mă simt cea mai norocoasă că am avut parte de iubirea ta, că m-ai ales pe mine…și parcă simt că nu te-am pierdut (nu stiu de ce). Încă te iubesc, îmi este greu😔…știu….eu am ales așa. Ești omul care mi-a dăruit iubirea lui necondiționat, iar eu îți spun cu mâna pe inimă…dacă era alta situația, am fi fost împreună la bine și la rău. Always on my mind, forever in my heart ❤️😔”

Adevărate sau nu, simțite sau nu, nici nu mai contează. La momentul acela, au fost tot ceea ce conta, tot ceea ce aveam nevoie.

POEZIA

= Când mă gândesc la tine =

Când mă gândesc la tine,
Simt o fericire interioară,
Simt atâta bucurie-n mine,
Simt cum inima îmi zboară!

Când mă gândesc la tine,
Mă surprind zâmbind uneori,
Sunt mândră că m-ai ales pe mine,
Încă te iubesc și mă dori…

Când mă gândesc la tine,
Mă simt cea mai norocoasă,
M-ai iubit numai pe mine,
M-ai văzut cea mai frumoasă!

Când mă gândesc la tine,
Simt uneori că nu te-am pierdut…
Îmi este greu, recunosc, ei bine,
Chiar dacă așa, tot eu am vrut…

Citește AICI o altă poezie inspirată din vorbele ei.

©️Silviu Bacuiani