Poezie și muzică, în eter

Volumele mele de poezii au ajuns și la Alina Lucy, frumoasa moderatoare a emisiunii “Invitație la muzică și poezie”, de la Radio Romantic. Dar nu numai atât, Alina scrie la rândul ei poezii, având deja publicat un volum, “Ascultă… iubește… atinge“, pe care abia aștept să îl primesc și să îi “ascult” șoaptele versurilor. Sunt sigur că voi iubi poemele incluse și că acestea mă vor atinge. Până atunci, însă, cărțile noastre se ascultă una pe alta, pe noptiera Alinei și, cine știe, poate fac schimb de rime între ele!

EU ȘI TREI DOAMNE FERMECĂTOARE

Cu ceva timp în urmă, când am cunoscut-o și am purtat o discuție despre pasiunile noastre comune, muzica și poezia, Alina m-a rugat să îi fac plăcerea de a-i fi invitat în cadrul uneia dintre emisiunile viitoare, unde să discutăm mai pe larg despre începuturile mele literare, despre ce înseamnă poezia pentru mine și despre multe altele. Bineînțeles că am acceptat cu plăcere, având onoarea de a fi în compania a trei doamne fermecătoare: Alina, Poezia și Muzica. Și m-am oferit, în același timp, să îi ofer cele patru cărți ale mele, mai ales după ce își declarase încântarea, în urma lecturării unora dintre poezii.

EMOȚII ȘI VERSURI ÎN ETER

Până atunci, însă, fiind recent, într-o seară, alături de ea și de alți ascultători pe frecvențele Radio Romantic, în cadrul emisiunii moderate de Alina, mi-am luat inima în dinți și am sunat în direct, pentru a sta puțin de vorbă și a recita două poezii. Din cauza emoțiilor și a faptului că, fiind seară, nu mai “bungheam” bine literele din carte, m-am mai poticnit puțin dar, una peste alta, a fost o adevărată plăcere să îi fiu alături Alinei și să am ocazia de a-mi recita, în direct, două dintre creații.

Las aici fragmentul cu intervenția mea în direct, iar la finalul articolului voi lăsa înregistrarea întregii emisiuni, pentru a te convinge și pe tine de atmosfera plăcută și familială din cadrul acesteia și de muzica atât de bine selectată care, efectiv, te poartă pe valurile iubirii și ale visării.

În același timp, profit de ocazie să vă invit să îi fiți și voi alături în cadrul viitoarelor emisiuni și, dacă scrii la rândul tău poezii, să ai curajul de a intra în direct, de a îți recita creațiile și de a ți le prezenta și altor iubitori de frumos.

Închei prin a-i mulțumi din nou Alinei pentru această ocazie deosebită.

Radio Romantic poate fi accesat AICI.
Cărțile mele de poezii pot fi găsite AICI