Sa n-ai incredere in femei!

Păi dacă nici pe banii tăi nu poți să faci ce vrei, cum vrei, cui vrei, unde vrei și așa mai departe, cum să mai poți avea încredere în femei? 🤔 Cum?

M-am convins de acest lucru târziu, în urmă cu ceva ani, într-o zi când mă întorceam de la muncă și mergeam agale spre magazin. Prins cu gândurile mele, nici nu mă gândeam că tocmai urmează să am o revelație cu privire la încrederea în femei…

REVELAȚIA

– Baaa, militieneee, ridica ba ochii din telefonul ala!

Ma conformez eu si chiar ridic ochii, instinctiv, spre directia de unde venea strigatul. “Pfff, la dracu, iar tu?”, e gandul care mi-a strafulgerat imediat mintea.

La etajul 3, pe balcon, statea el asa cuminte, namila de om nebun care ma stresa mereu cand ne intersectam prin cartier, ba cerandu-mi o tigara dupa ce, vezi Doamne, el ma oprise de fapt sa ma intrebe de unde sa isi cumpere antena, ba aratandu-mi prin gesticulari cum trebuie pus la pamant un tip recalcitrant, ba Dumnezeu mai stie ce.

– Baaa, tu numai cu telefonul in mana stai? Mai lucrezi acolo?

– Da frate, lasa-ma ca sunt obosit, merg acasa!

– Bine, dar da si la fratele tau o tigara!

– Pai iti dau, dar cum? Coboara!, zic eu sperand ca am scapat de nebun care nu o fi atat de nebun chiar sa coboare pentru o tigara.

– Aaaa, pai nu pot sa cobor! Ce, nu stii? Nu ai auzit? Uite, pune in punga asta tigarea, zice el, scuturând o pungă de plastic, pe care o avea legată cu o sfoară lungă și lăsată până jos, aproape de sol.

Abia atunci am văzut punga atârnată și mă uitam așa ca prostul, nevenindu-mi parcă să cred…

ÎNCREDEREA ÎN FEMEI

– Nu, nu am auzit! Ce sa stiu, ce s-a intamplat? zic eu in timp ce am intrat in gradina sa ii pun tigarea in punga.

– Pana mea frate, sa nu mai ai incredere in femei! Eu oricum nu aveam si uite ca iar mi-a facut-o! Nu am voie sa ies din casa, sunt in arest la domiciliu, nu iesea fratele tau sa ia tigari?

– Ba esti nebun? Ce dracu ai facut, ce ai patit?

– Femeia frate, aia mi-a facut-o! Am adus o vagaboanda acasa, am platit-o, nu asa degeaba, stii cum e fratele tau! Si am fut… si-n cur frate si aia m-a turnat, cica ea nu a vrut si am violat-o! Pai pe banii mei o f.t unde vreau eu!

Sincer, ma chinuiam sa ma abtin sa nu rad si in timpul asta am ridicat punga sa ii pun tigarea.

– Hai pune si tu doua tigari pentru fratele tau, ca sunt suparat si nu pot iesi din casa…

Citește aici mai multe peripeții!