Viața în rime – Carte

Viața în rime. Viața înseamnă o continuă căutare, pe parcursul căreia ajungi uneori chiar să te întrebi “Cine sunt eu?” Căutăm sufletul pereche, căutăm iubirea, căutăm liniștea sufletească. Căutăm fericirea și parcă prea târziu ajungem să realizăm că aceasta se află în noi și depinde doar de noi. Căutăm mereu ceea ce simțim că ne lipsește.

Ajungem uneori să ne pierdem și să ne căutăm pe noi înșine.

Viața înseamnă lucrurile cele mai mărunte și mai simple. Viața este despre a simți, a iubi, a dori, a visa.

Ai probleme. Ai idealuri. Ai bucurii și tristeți. Ai împliniri sufletești și dezamăgiri profunde. Ai visuri, speranțe și resemnări.

Trăiești. Uneori rimezi cu ea, alteori nu. Asta înseamnă viața.

Și despre asta este vorba în această carte, în al doilea meu volum de poezii, Viața în rime.

Pasiune, senzualitate, iubire, durere, tristețe, meditație. Întrebări fără răspuns, acceptare sau resemnare. Versuri ca niște scrisori către oameni, către societate, către copiii mei sau către mine însumi. Către oameni pe care i-am iubit sau oameni care m-au dezamăgit. Despre viață. Poezii vesele și poezii triste.

Viața în rime” este un amestec de sentimente, un cocktail, unde iubirea încearcă să-și facă loc printre multele tristeți și dezamăgiri.   – Cristina

O carte de poezii în ale cărei versuri te vei regăsi cu siguranță și tu. COMANDĂ CARTEA AICI!

MÂNDRIA MEA

Sunt mândru de acest volum de poezii și de cartea propriu zisă. În urmă cu doar aproape 3 luni am fost entuziasmat de propunerea prietenei mele Romelia de a mă ajuta în publicarea primului meu volum de poezii, De vorbă cu fata din vis, după ce acesteia i-au plăcut câteva poezii ale mele pe care le citise.

Nu mă gândisem niciodată la acest aspect și nici măcar nu știam cum se procedează. Ea a făcut singură toată munca necesară, rescrierea versurilor, conceptul cărții, publicare pe platforma LULU. Abia atunci am aflat că ai posibilitatea de a-ți publica singur o carte, fără a mai apela la serviciile unei edituri.

De ce spuneam că sunt mândru? Cartea “Viața în rime” este în întregime opera mea, gândită în exclusivitate de mine, conceptul meu, viziunea mea.

Viața mea în rime.

Viața în rime

COMANDĂ CARTEA. AICI