Poeziile sunt oameni

Atunci când cineva îmi spune că s-a regăsit în poeziile mele sau că acele versuri i-au emoționat într-un fel sau altul, am un sentiment de împlinire, de satisfacție. Ca și cum aș fi primit o răsplată.

POEZIILE SUNT OAMENI

Pentru că până la urmă, poeziile sunt oameni. Poezia reprezintă o înscenare a imaginației tale, care prinde viață. O juxtapunere de cuvinte în moduri noi pentru a putea exprima vocea ta unică. Până la urmă, fiecare dintre noi este o poveste, una neterminată.

Bineînțeles că am avut și feedback-uri negative, mai multe sau mai puține, sub o formă sau alta. Dar nu m-au descurajat și nu ar trebui să o facă nici în cazul tău, dacă îți place să scrii.

Eu consider că poezia este o călătorie personală de descoperire. Poeziile mele timpurii au fost cu adevărat sărace, dar atunci eram mândru de eforturile mele. De-a lungul timpului, am evoluat și cred că acum creez versuri mai bune decât înainte.

Pentru mine, elementele de bază sunt nevoia de a scrie și creativitatea de a răspunde acestei nevoi.

O poezie bună este un simptom al efortului autorului de a da sens lumii. Și adesea, ideile care nu pot fi exprimate în proză pot fi uneori exprimate prin imagini puternice. O poezie bună folosește adesea imagini clare, memorabile și concrete pentru a transmite o idee sau pentru a o interpreta în mintea cititorului.

Oricine citește aceste rânduri, ar trebui să știe că nu există nicio „cerință” pentru o poezie. Nu există un standard absolut care să califice o poezie. Când scrii din inima ta, acestea sunt cuvintele tale. Nimeni nu îți poate lua acest lucru și tocmai asta face poezia ta unică.

Poezia este o încercare a Poetului de a găsi Valori Spirituale din realitățile materiale ale vieții. Tocmai asta încerc și eu.

Doresc să mulțumesc cu această ocazie tuturor cititorilor mei și celor care apreciază scrierile mele.

Cărțile mele publicate până acum, sunt disponibile AICI