Recenzii

CE SPUN CITITORII
preloader-image

Dialog interior

Poeziile cuprinse în acest volum sunt sensibile și m-au purtat într-un dialog interior al autorului cu ceea ce mi-a plăcut să-mi imaginez că au reprezentat stări ale sale: iubiri, dezamăgiri, momente de melancolie ori de introspecție.

Cristinne Câmpean

De la suflet, pentru suflet

Când spui Silviu Bacuiani, spui poezie. O poezie scrisă de la suflet, pentru suflet. Prin cuvinte frumoase, metafore minunate, versuri superbe, ne introduce în această lume a iubirii.
Cuvântul care erupe, în diferite momente și care este scos la lumină, cu multă pricepere, de acest uimitor pictor al poeziei,
Silviu Bacuiani.
Felicitări pentru talentul incontestabil. Mă înclin!

Mariana Kiss

Îmi place nota de umor

Îmi place nota de umor, de ironie fină, pe care o aduceți poeziilor, dar și modalitatea de a îmbina cuvintele, cu metafore și comparații surprinzătoare, atunci când alegeți să vă exprimați, prin intermediul versurilor, trăirile, dar și aspirațiile.

Adriana Apostol

Poetul iubirii

“Silviu Bacuiani este poetul iubirii, cum îmi place mie să cred despre el, ale cărui scrieri îmi umplu inima de frumos. Deși poemele sale nu reflectă întotdeauna fața romantică a acestui sentiment înălțător, metaforele pe care le folosește ating până și cele mai împietrite inimi. Versatilitatea de care dă dovadă este înca un aspect care m-a făcut să mă îndrăgostesc de magia penelului său. În toate volumele publicate până acum, se regăsesc teme atât de diverse și extraordinar de bine dezvoltate, încât este imposibil să nu te regăsești printre versuri.”

Geanina Soare

Farmec aparte

Poeziile tale au un farmec aparte. Trebuie să îi atingi inima femeii, să îi captezi atenția, și tu te descurci foarte bine.

Carmen Alina

Lume îmbrăcată în culorile voluptății

Cine a pus până acum semnul de egalitate între erotism și vulgaritate, nu a citit lirica lui Silviu Bacuiani. Grația peniței sale aduce cititorul într-o lume îmbrăcată în culorile voluptății, cadru din mrejele căruia nu poți scăpa ușor.
– Despre volumul “Zeița Pasiunii” ‘-

Geanina Soare

Amestec de sentimente

Viața în rime” este un amestec de sentimente, un cocktail, unde iubirea încearcă să-și facă loc printre multele tristeți și dezamăgiri.

– Despre volumul “Viața în rime” –

Cristina Olteanu

Terapie de cuplu

Felicitari pentru carte! “Zeita pasiunii” poate sa fie cu succes terapie de cuplu. Un exemplu de sensibilitate, romantism si tandrete pentru barbati si bineinteles, de constientizare pentru femei. Ai expus in versuri trairi si cuvinte pe care fiecare femeie merita sa le auda, simta. Succes in continuare si abia astept sa citesc si urmatorul volum 

Corina Ion

Am rămas surprinsă!

Nu mă așteptam să îmi placă atât de mult! Chiar am rămas surprinsă de fiecare poezie în parte și fiecare poezie are farmecul ei și te îndeamnă parcă să continui să citești. Sincer, sunt minunate!

– Despre volumul “Zeița Pasiunii –

Maria Petrican

Îmi plac mult poeziile!

Îmi plac mult, îți citeam poeziile hrănind puiul de om, când îl adormeam, chiar și cu becul stins fiind, ajutată de “pata” de lumină a unei veioze!

– Despre volumul “De vorbă cu fata din vis” –

Anișoara Orosz

M-a impresionat!

Foarte frumos din ce am citit până acum. M-a impresionat! Mi-am regăsit povestea din povestea mea în versurile tale și am plâns. Introducerea este superbă!

– Despre volumul “De vorbă cu fata din vis” –

Mihaela Cernea

Nu se citesc, se simt!

Am apreciat întotdeauna cum ai știut să îți transmiți trăirile sufletești în scris, iar poeziile tale m-au prins in mrejele lor…Nu se citesc, se simt, se trăiesc, visezi sa fii in ele… Recomand din suflet, dar in mod deosebit volumul de poezii “De vorbă cu fata din vis”, care personal m-a cucerit!

Alessia Plaskasoviti

error: Continut protejat !!