Clipe din mine – Volum de Poezii


❗VOLUM DE POEZII REVIZUIT ȘI AFLAT ÎN CURS DE PUBLICARE PE MYBESTSELLER


 

Ce aș putea să spun despre această carte, despre aceste poezii? Sunt cele mai recente confesiuni lirice ale mele, ale trăirilor de tot felul, ale sentimentelor, durerilor sau visurilor care au pus stăpânire pe mine.

File dintr-un jurnal cotidian al meu în versuri.

COMANDĂ CARTEA ACUM!

Poeziile din acest volum, ca mai toate poeziile scrise de mine, reprezintă așadar mai mult niște confesiuni. Confesiuni în versuri. Tocmai de aceea, “Clipe din mine” consider a fi cel mai potrivit titlu pentru această colecție de poezii.

Superbe versuri Sunt de o finețe de nedescris creațiile tale! Cristina Olteanu
SĂ CURGĂ VERSUL DIN SUFLET!

Cu fiecare literă scrisă, am lăsat să curgă versul din suflet! Am scris de fiecare dată ceea ce mi-a dictat sufletul în acel moment. Sufletul era acela care ridica pixul și îl așeza pe hârtie.

Am permis sufletului să viseze și astfel, cum spuneam, a curs versul din suflet!

Pentru că fiecare vers, al fiecărei poezii a mea, a fost scris cu sufletul.

Mi-am așternut pe aceste pagini o parte din ceea ce sunt eu. Ce mă doare, ce visez, ce iubesc. Cum spuneam într-una dintre aceste poezii, dacă vrei să mă cunoști, caută-mă în poeziile mele.

Acolo, printre acele versuri, mă descopăr total și mă las descoperit.

POEZIA – LUMEA MEA

De un timp, să scriu poezii, a devenit un fel de a scrie un jurnal. Uneori, simt că atunci când scriu o poezie, creez parcă o întreagă nouă lume pe placul meu, cu oameni pe placul meu și unde totul se întâmplă așa cum îmi place mie. Și îmi place să explorez această nouă lume prin ochii personajelor mele, de foarte multe ori reale, dar care în lumea poeziilor mele sunt așa cum îmi place mie.

Îmi plac foarte mult poeziile tale! Când le citesc, parcă te văd pe tine în ele! Dana Lupu

Simt că trebuie să scriu și că am nevoie să scriu. Că îmi face bine.

Nu îmi este întotdeauna ușor să îmi articulez gândurile, sentimentele sau trăirile cu cuvinte rostite. Scrisul îmi dă răgaz să îmi sortez emoțiile și să spun exact ce vreau să spun, fără a mă împiedica de propriile cuvinte.

COMANDĂ CARTEA ACUM!

Prin poezie, îmi exprim cel mai bine sentimentele. Trăirile. Emoțiile. Poate chiar și dorințele sau visurile.

Într-un fel, scriind, comunici cu alții, chiar dacă nimeni nu își dorește să comunice cu tine!

Să scriu poezii este remediul meu. Lumea mea. Eu însumi. Emoțiile mele. Iubirea mea. Liniștea mea.

Sau poate, scriu poezii pentru că nu știu să fac filme! Iar imaginile din mintea mea le rulez cel mai bine prin versuri.

Scriu pentru a-mi vindeca rănile. Pentru a mă exprima pe mine însumi, așa cum sunt cu adevărat. Mă ajută să fiu cine vreau să fiu și mă face să mă simt liber.

Scriind versuri, este un mod de a-mi elibera gândurile, sentimentele, ideile.

Citind această carte, vei fi condus cu siguranță într-o lume a mea, pe care mi-am creat-o din ceea ce am trăit, ce trăiesc și ce visez.

Mulțumesc prietenei mele, Cristina Olteanu, pentru sprijinul oferit privind corectura textului și pentru imaginea femeii care știe să își poarte feminitatea, ceea ce a condus, invariabil, la inspirarea unora dintre poeziile care se regăsesc în acest volum.

Citește aici o recenzie făcută cărții de către Cristina

COMANDĂ CARTEA ACUM!