De vorbă cu fata din vis

“De vorbă cu fata din vis” este, pentru mine, mult mai mult decât numele unui volum de poezii. Este ceva pentru care îmi este foarte dificil să îmi găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru a exprima.

Dincolo de emoții, trăiri și sentimente transpuse în versuri, este acea mândrie a sufletului meu că a putut reda sau transmite în acest fel tot ceea ce el a simțit. Pentru că aceste poezii chiar au fost scrise din suflet și cu sufletul.

Îmi place foarte mult cartea, e superbă! Când citesc, parcă te văd pe tine în ea! Dana

Începând cu titlul cărții, pe care îl voi explica imediat, fiecare vers pe care îl vei citi în această carte este mai mult decât adevărat. Este simțit și trăit. Este o clipă din mine.

În această carte este
În versuri scrisă o poveste,
Ce poate misterul îl descheie:
Cum iubește un bărbat o femeie?

Fiecare poezie-n parte,
Are povestea ei aparte:
Iubire, lacrimi, dor, durere,
Sunt toate sentimentele mele…

Speranțe, trăiri, visuri spulberate,
Sunt toate scrise aici, în versuri rimate,
Clipe, amintiri, regrete târzii,
Compun împreuna, aceste poezii…

Când am cunoscut-o, în acea toamnă târzie, mi-a răscolit toată lumea. Atât de feminină, atât de diferită de tiparul femeii din ziua de astăzi, nu i-a fost deloc greu să mă cucerească. Să mă facă să mă îndrăgostesc și să simt din nou, incredibil, că iubesc, după atâta timp în care nu mai credeam că o voi face vreodată!

FATA DIN VISUL MEU

Ajunsesem să cred că ea chiar este ieșită din toate visurile mele dintotdeauna, că este poate acea femeie ideală din mintea mea, pentru că, se știe, fiecare bărbat poartă în minte și în suflet o imagine a femeii ideale pentru el.

Descrierea din prefață este atât de poetică, mi-a plăcut enorm! – Cristina

Tot ce mi-a fost dat să trăiesc și să simt atunci alături de ea, m-a făcut să o cred și să o numesc…fata din vis. Așa îi spuneam, fata din visul meu…

Trăiesc acum realitatea de dincolo de visul în care m-a tras și pe care m-a făcut să îl trăiesc cu toată ființa mea un timp… Și din care tot ea m-a trezit…e adevărat că nu brusc, ci treptat..

Niciodată nu am avut pretenția că aș fi perfect. Dar pe ea, chiar am iubit-o perfect…mereu in gândul meu, întotdeauna în inima mea…

Este de fapt o poveste întreaga carte. Are un fir narativ. Am înțeles toată povestea pasiunii voastre. Nici nu cred ca l-am citit ca pe un volum de versuri, ci ca pe o poveste cu printese și prinți. – Cristina

Nu vedeam altceva, nu știam altceva…numele ei era refrenul inimii mele și liniștea minții mele în fiecare zi…în fiecare noapte…

Cu timpul, în funcție de amalgamul de sentimente sădite în sufletul meu, iubire, dor, visare, speranță, tristețe, dezamagire, durere, resemnare, am început să stau de vorbă cu fata din vis…în versuri. Era felul meu de a mă descărca, de a-i transmite ceea ce simt sau ceea ce mă doare.

POVESTEA MEA

Aș putea spune că, fără să vreau, am scris în versuri povestea mea, de atunci, din acea toamnă târzie și până în prezent…gândurile, trăirile, visurile, zbuciumul unui nebun…perfect…care a iubit ca un nebun și s-a dovedit a fi pâna la urmă chiar un nebun care a crezut nebunește într-o nebunie din mintea lui nebună…

 

Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să public aceste poezii. Le păstram undeva, doar pentru mine. Până într-o zi, când prietena mea scriitoare Romelia Lungu a văzut câteva dintre ele, i-au plăcut și mi-a transmis că ar fi păcat să se piardă.

Ea m-a încurajat să le public, m-a ajutat și m- susținut, motiv pentru care îi voi fi mereu recunoscător și îi voi mulțumi.

Cam aceasta este povestea acestui volum de poezii pe care îl poți comanda de AICI.

Îmi plac mult, îți citeam poeziile hrănind puiul de om, când îl adormeam, chiar și cu becul stins fiind ajutată de “pata” de lumină a unei veioze! – Anișoara