Zeița Pasiunii – Poezii Erotice

Zeița Pasiunii” este un volum compus în mare parte din poezii cuprinse deja în cele trei cărți ale mele publicate până acum, “De vorbă cu fata din vis“, “Viața în rime” și “Clipe din mine“.

Ideea strângerii tuturor acestor poezii între aceleași coperte, mi-a venit în urma discuției cu o prietenă care, în urma citirii unora dintre ele, a afirmat că ar fi poezii erotice. Că ar face parte din categoria poeziilor sau scrierilor erotice.

Zeița Pasiunii

Personal, nu am gândit și nu aș fi spus asta despre ele atunci când le-am scris. În subconștientul meu, le-am încadrat la categoria “dragoste”.

Dragostea ne sporește emoțiile și ne trezește simțurile.

Pentru că și aceste poezii, ca toate celelalte scrise de mine, au fost scrise cu sufletul. Cu fiecare literă scrisă, am lăsat să curgă versul din suflet!

Am scris de fiecare dată ceea ce mi-a dictat sufletul în acel moment. Sufletul era acela care ridica pixul și îl așeza pe hârtie. Am permis sufletului să viseze și astfel, cum spuneam, a curs versul din suflet!

POEZII EROTICE?

Sexul, manifestarea fizică a iubirii, nu trebuie perceput ca pe ceva urât sau sordid. Dorința și intimitatea fac parte din Dragoste, iar prin aceste poezii ale mele încerc să arăt că sexul trebuie să nu fie privit în acest fel, ca fiind vulgar, urât sau dezgustător.

Poezia “Tu, pasiunea mea”

Din contră, între doi oameni îndrăgostiți unul de celălalt sexul poate fi cel mai frumos și natural lucru din univers.

Felicitari pentru carte! “Zeita pasiunii” poate sa fie cu succes terapie de cuplu. Un exemplu de sensibilitate, romantism si tandrete pentru barbati si bineinteles, de constientizare pentru femei. Ai expus in versuri trairi si cuvinte pe care fiecare femeie merita sa le auda, simta. Succes in continuare si abia astept sa citesc si urmatorul volum 🤗 – Corina Ion –

Poezia este limbajul dragostei și imaginația este limbajul poeziei. Și când imaginația este atât de senzuală, se nasc astfel de versuri.

Pentru că mintea este cel mai puternic afrodiziac din lume!

Oamenii de știință pot defini senzația unei atingeri cu exactitate, folosindu-se pentru exemplificare de termeni precum receptori sau stimuli ai sistemului nervos, ori stimulare tactilă. Poeții pot face și ei același lucru, însă cu mult mai multă frumusețe.

Pot cuvintele face dragoste? Într-un mod ciudat, dar frumos, acestea chiar o fac în poeziile mele.

Pentru că există un adevăr care trebuie descoperit în dragoste și o sinceritate de descoperit în dorință.

Zeița Pasiunii

Aș putea spune și că am scris aceste poezii pentru a demonstra că o poezie erotică nu trebuie să fie neapărat pornografică.

Volumul cuprinde 50 de poezii de dragoste pasionale. Poezii de dragoste care portretizează pasiunea și dorința. 

Totuși, chiar dacă poeziile mele nu au nici cea mai mică tentă de vulgaritate sau obscen, cele mai multe dintre ele se adresează persoanelor adulte.

Zeița Pasiunii

CUMPĂRĂ E-BOOK DE AICI