Texte de agățat femei pe facebook

Când eram și eu puștan, imi era oarecum teama de o posibilă întâlnire cu o fata pentru ca nu stiam ce trebuie să vorbesc. Credeam ca trebuie sa stiu nu stiu ce “texte de agățat”, că trebuie sa ii vorbesc într-un anume fel, voiam să stiu si eu “vrajeli” care le spuneau altii si le ieșea de minune!

TEXTE DE AGĂȚAT FEMEI

Acum ceva timp, la muncă, din vorbă în vorbă, mă intreabă un coleg :

“Ba nebunule, da’ tu ce dracu le spui de sta astea la vorba cu tine?”

“Ce naibii să le spun? Pur si simplu vorbesc, conversez”

“Despre ce?”

“Ete draci acum! Despre multe si despre orice. Doar nu crezi ca am un fisier pdf cu texte de vorbit cu femeile, oricum nu ti-ar folosi la nimic!”

“Păi si totusi ce ii zici…Cum te bagi in seama?”

“Vrei sa iti spun sincer care e secretul?”

“Care e? Zi!”

“Pune naibii mana si citeste!”

“Ce sa citesc?”

“Cărți, ce dracu poti sa citesti?”

“Ba tu faci mișto, pai ce cărți zici?”

“Orice cărți, dar citeste! Citeste mult, vorbește cu alți oameni, asculta alti oameni, chiar daca unii par mai prosti, dar largeste-ti orizonturile și dezvolta-ti imaginația și apoi totul va veni de la sine! Fa o femeie sa râdă si e aproape cucerită! Dar și pentru asta ai nevoie de “cultura” si imaginatie!”

“Ba tu ma iei la mișto? Păi numai de citit nu imi mai arde mie acum?”

“Si pana la varsta asta de ce nu ai citit? OK, facem altfel, tu pune ochii pe una pe net si vorbesc eu in numele tau, dar sari cu banu’ “

Texte de agatat femei pe facebook

M-am făcut mare insa intre timp si astfel de discutii ma amuza. Consider ca in orice gen de interactiune, cu femei sau nu, trebuie doar sa fii tu.

Chiar si cu o femeie, discutia trebuie sa fie una simpla si naturala, fara replici gandite, trebuie sa fii natural, sa fii tu insuti.

Fa lucruri interesante, traieste o viata interesanta, poarta conversatii interesante cu oameni interesanti si s-ar putea sa intalnesti o persoana interesanta care sa fie interesata de tine